Free Thinking Leaders zet Leiderschapsexpeditie 2020 voort

Na de eerste online bijeenkomsten in mei en juni, heeft Free Thinking Leaders de zomer benut om zich te bezinnen op hoe verder. Een nieuwe tijd, met nieuwe inzichten en ervaringen, ook rond leiderschap. De live bijeenkomsten in Austerlitz, waar de dialogen in vertrouwde setting in kleine groepen altijd weer tot inzicht en energie bij de deelnemers hebben geleid, zullen ook de komende tijd plaats maken voor online bijeenkomsten. Jammer? Misschien wel ja (zeker gezien de reden). Maar erg? Nee dat niet.

Inmiddels heeft ook ‘online’ zich bewezen. Het blijkt goed mogelijk in een ‘nieuwe en toch vertrouwde setting’ de dialoog te voeren. Dat vergt aanpassing, loslaten van wat er was en voortbouwen op wat goed was. Free thinking dus… dan hoeft de kwaliteit niet onder te doen en blijft in die nieuwe setting het doel recht overeind: de dialoog over sterker leiderschap met elkaar voeren en inspiratie en handvatten voor de praktijk opdoen over actuele leiderschapsthema’s. Die weerbarstige praktijk, lerender dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen.

Het is tijd voor nieuwe bijeenkomsten. Uit gesprekken met deelnemers blijkt duidelijk de behoefte aan af en toe meer dan de dagelijkse hectiek, aan elkaar opzoeken, ervaring uitwisselen, actueel blijven. Dus Free Thinking Leaders gaat voort! Op 2 december aanstaande is de volgende bijeenkomst, over vitaal leiderschap. Kijk hier voor meer informatie en inschrijven. Van harte welkom!