Programma Free Thinking Leaders 2019 - 2020 bekend!

Met plezier kondigt Free Thinking Leaders het nieuwe jaarprogramma aan.

Op 15 november 2019 openen de free thinking leaders het seizoen met een inleiding van Carole Wishaupt over leiding geven aan ambities en de ontdekkingstocht in organisaties op weg naar natuurlijk oftewel gezond-verstand leiderschap. Daarna vervolgt de dialoog over actuele leiderschapsthema’s van de deelnemers. Er is ruim gelegenheid voor onderlinge kennismaking en tijd voor bijpraten op het leiderschapsfront.

In 2020 staan vier themamiddagen op het programma en een aantal specials voor gerichte groepen. Dit is het nieuwe jaaroverzicht. Volg de website voor meer informatie.

Als je interesse hebt in het platform of wil deelnemen aan een bijeenkomst, laat het weten via info@freethinkingleaders.nl of het contactformulier. Ben je een leider of manager van of in een organisatie of onderneming en gericht op de ontwikkeling van bewust en gezond-verstand leiderschap? Ben je gewend in mogelijkheden te denken en handel je naar je ideeën? Sta je open voor ervaringen van mede-leiders? Van harte welkom!