Terug naar alle evenementen

Coachen op werkgeluk

  • Better Meetings 41 Woudenbergseweg Austerlitz, UT, 3711 AA Netherlands (kaart)

Over jouw als leider in het vergroten van werkgeluk van medewerkers

Als leider van of manager in een organisatie heb je grote invloed op de werkbeleving van jouw medewerkers. Onderzoek toont keer op keer aan hoeveel impact de stijl van leidinggeven heeft op het werkgeluk en daarmee op de prestaties op de werkvloer. Medewerkers die meer geluk ervaren in hun werk, verbinden zich langer en diepgaander aan de doelen van hun organisatie. En leiders die de kunst verstaan echt geïnteresseerd zijn in het werkgeluk van medewerkers onder hun hoede, ervaren meer voldoening in hun rol. Dienend leiderschap is het sleutelbegrip.

Deskundigen Gea Peper van het HappinessBureau en Alex Slavenburg van Happimotion nemen ons in een inspirerende en interactieve werksessie mee in het universele en belangrijke thema van werkgeluk.

Vaak zijn leidinggevenden gedreven in hun vak en zijn ze vol energie voor de eigen inhoudelijke taken. De medewerkers vragen echter ook aandacht en meer dan alleen één keer per jaar een performancegesprek. Maar hoe doe je dat, welke rollen heb je eigenlijk als leidinggevende, hoe pas je jouw gedrag/stijl als leidinggevende aan naar de ‘soort’ medewerker en hoe kun je vertrouwen op de kwaliteiten en zelfstandigheid van je medewerkers? 

De workshop richt zich op dit soort vragen en door samen te oefenen en te reflecteren ontstaat een nieuwe ‘vibe’ rond leiderschap. 

We noemen alvast een paar componenten die langskomen: 

  • Wat is Werkgeluk en waarom is het belangrijk? 

  • Werkgeluk, hoe kun je het vergroten?

  • De principes van Coachend leidinggeven en Werkgeluk 

  • En uiteraard volop praktische leiderschapsinstrumenten, tips en oefeningen die je als deelnemer direct in je eigen omgeving kunt gebruiken.

Doelgroep

Deze werksessie is gericht op leiders en managers van en in organisaties. 

Deelnemen?

Als je erbij kunt zijn, laat dit dan weten via info@freethinkingleaders.nl.

De bijdrage voor deze werksessie bedraagt 60 Euro exclusief BTW.