Terug naar alle evenementen

Alles over BHAGs... en hoe kom jij tot jouw Big Hairy Audacious Goal?

  • Better Meetings 41 Woudenbergseweg Austerlitz, UT, 3711 AA Netherlands (kaart)

Sommige organisaties blinken er in uit: in klip en klare taal duidelijk maken wat het allesomvattende doel van de organisatie is. De heldere richting waar alle activiteiten op gericht zijn. Organisaties waar alle neuzen dezelfde kant op staan. Als zo’n allesbepalend doel goed is geformuleerd en ingebed, geeft het iedereen in de organisatie focus en richting. Klanten of maatschappelijke belanghebbenden zien hun vraag beantwoord, medewerkers geeft het plezier, voldoening en zingeving. En leiders geeft het een onmisbare leidraad voor beslissingen.

Twee organisatie die hierin voorop lopen zijn Women on Wings, dat zich ten doel stelt 1 miljoen banen voor vrouwen in India te creëren, en HiiL, dat als doel heeft voor 150 miljoen mensen toegang tot recht te verbeteren. Ellen Tacoma was als mede-oprichter van Women on Wings de drijvende kracht achter hun ‘BHAG’, oftewel hun Big Hairy Audacious Goal. En ook bij HiiL, waar zij nu als Director Justice Accelerator werkt, startte zij met het vormgeven van hun BHAG.

In deze werksessie vertelt Ellen hoe zij met deze organisaties tot hun BHAG is gekomen. En wat er bij komt kijken om het in de praktijk ook werkend te krijgen. En natuurlijk ga je als deelnemer aan de slag. Hoe kom je tot de BHAG voor jouw team of organisatie? Je maakt zelf praktisch kennis met deze bijzonder motiverende vorm van doelen stellen. Met het geleerde ga je daarna verder in je eigen praktijk en kun je als leider in jouw organisatie jouw collega’s motiveren en helpen scherpere doelen te stellen.

Doelgroep: leiders in en van organisaties
Kosten: 110 euro excl BTW
Deelnemen? Welkom! Meld je aan via het contactformulier of mail info@freethinkingleaders.nl
Er is in deze intensieve werksessie plek voor 12 deelnemers